- امتیاز دریافت شده از دیگران
- 773
معرفی وب سایت CafeTalk - معرفی وب سایت های آموزشی
[JUSTIFY]دوستان عزیز آفتابگردانی
امروز قصد دارم وب سایت کافه تاک رو خدمتتون معرفی کنم. این وب سایت آموزشی در زمینه های مختلفی مانند موسیقی، زبان های مختلف، هنر، تجارت، فناوری اطلاعات، سلامتی، روش زندگی، آموزش های آکادمیک و حتی زیبایی خدمات آموزشی ارائه می کند.
بدین ترتیب که با بارگذاری وب سایت، لیست تمامی درس های ارائه شده را مشاهده می کنید. پس از ثبت نام و ایجاد کاربری، می توانید معلم خصوصی خود را انتخاب کرده و پس از پرداخت هزینه، کلاس مورد نظرتان را رزرو و ثبت کنید. سپس درساعت کلاس درسی خود از طریق اِ..س..ک..ا..ی..پ با معلمتان ارتباط برقرار می کنید و درس ها را دریافت می کنید. تعدادی از معلم ها، فایل های مورد نیاز خودشون (جزوه یا کتاب الکترونیکی ) را در اختیارتون قرار می دهند تا بتوانید در طول ارائه درس ها ازآنها استفاده کنید.
در این تاپیک قصد دارم توضیحات مختصری در مورد قسمت زبان های خارجی این وب سایت و پنل کاربری خدمتتان ارائه کنم.
پس از ثبت نام شما پنل کاربری مانند عکس زیر خواهید داشت. همانطور که می بینید در سمت چپ صفحه امکانات خانه، بازخورد، برنامه درسی و تماس ها وجود دارد. برای مثال، گزینه "بازخورد" مکانی برای ارائه بازخورد شما از درسی می باشد که دریافت کرده اید.[/JUSTIFY]

با انتخاب گزینه "زبان" از منوی "درس ها" وارد بخش زبان ها می شوید. زبان های قابل ارائه این بخش شامل زبان های انگلیسی، ژاپنی، کره ای، چینی، کانتونی، آلمانی، فرانسه، اسپانیایی، ایتالیایی، پرتقالی، روسی، سوئدی، ترکی، تایلندی، ویتنامی، عربی، اندونزیایی، کروتیایی، صربی، تاگالوگ و ... می باشد.
[/JUSTIFY]

همچنین می توانید یک جلسه "مشاوره رایگان" نیز با مشاوران کافه تالک داشته باشید تا شما را برای انتخاب درس مناسب راهنمایی کنند.[/JUSTIFY]

[/JUSTIFY]

[/JUSTIFY]

لینک وب سایت کافه تاک cafetalk.com
[/JUSTIFY]