- امتیاز دریافت شده از دیگران
- 773

همانطور که در جریان هستید، جشنواره یکدلی ایران و کره، روز گذشته در محل همایش های بین المللی برج میلاد با حضور رئیس جمهور کره جنوبی، خانم پارک گئون هی برگزار گردید. همچنین گزارشات اختصاصی و خلاصه در کانال آفتابگردان خدمتتان ارائه شد. این مقاله گزارش تکمیلی همایش روز گذشته می باشد. با ما همراه باشید.
برنامه های روز 13 اردیبهشت شامل دو برنامه "نمایش محصولات کره ای" و "جشنواره یکدلی کره و ایران" بود که ما از ساعت 15 در محل همایش ها بودیم. یادآوری می کنم که جهت شرکت در هر دو نمایش، شما می بایست ازقبل ثبت نام کرده باشید. در محل ورودی سالن اصلی، کارمندان برگذاری مراسم بودند که بعد از بررسی کارت ملی و اطلاعات ثبتی، یک مچ بند زرد رنگ ارائه می کردند تا امکان اجازه ورود به همایش را داشته باشید.

پس از دریافت بلیط ها، شرکت کنندگان وارد محل شدند و در جای خودشون مستقر شدند. که راس ساعت 19، مجری برنامه اعلام کرد برنامه30 دقیقه تاخیر خواهد داشت و بعد از ساعت 19.30 تمامی درب های سالن بسته خواهد شد. یک خانم مجری همراه نیز تمامی صحبت های ایشان را به کره ای اعلام می کرد.

همچنین به یک داستان قدیمی در مورد ازدواج شاهزاده ایرانی با شاهزاده خانوم کره ای در زمان شیلا اشاره کردند . ایشان لغت های "سلام" و " مرسی " را در ابتدا و انتهای صحبتشان فارسی ادا کردند.

در انتها پس از خداحافظی با تشویق گرم شرکت کنندگان از محل سالن خارج شدند. برنامه با اعلام مجری و تشکر از همراهی حضار و معرفی خانم مجری کره ای به پایان رسید.
حاشیه ها:تعدادی افراد کره ای در جشن شرکت کرده بوندند که لبا س رسمی پوشیده بودند و با خنده و خوشرویی با حضار عکس می انداختند.

در انتها از مری عزیز، زهره جان، محبوبه جان و شیما جان، جهت همراهی در ارائه گزارش لحظه ای و رها جان، زهرا جان و سحر عزیز جهت حمایت های معنویشون تشکر می کنم. همچنین از سهیلا، عکاس گزارش خبری تشکر ویژه دارم.
گزارشگر و تنظیم کننده متن: سعیده samsoon
عکاس: سهیلا Choi Soheila
لطفاً خبر را تنها با نام نویسندگان و لینک آن نشر دهید.